• 6
    (bkz: #2736567)

    taşı gediğine oturtmuş yazar. sözlük yazarları kendinde nasıl bir had görüyor da şöyle eleştirmeyin, böyle eleştirmeyin diyorlar. siz ne sanıyorsunuz kendinizi? neymiş hakarete varan eleştiri. ben bu sözlükte futbolcular hakkında neler neler yazıldığını gördüm. hiç kimse o zaman ses etmiyordu.

    sözlükte caı avı başlamıştır, son birkaç senedir devam eden azınlığın sesini bastırma işi gözleri dönmüş yazarlarca desteklenmektedir.

    hagi ya da gs çıkıp der ki arkadaş işime gelmiyor yazma o zaman ben de derim ki adamların sözlüğüdür istediklerini yaparlar. diğer yazarlar da birbirini gazlasın ancak. ha gerçi bu gazlamalar sonucu pilot edilmeyen bir kişi dahi hatırlamıyorum. biri tahtaya oturtulur ve gelen desteklerle bir bakarız ki uçmuş, gitmiş.

    fazla ceza almak pilot olmak için yeterli mi emin değilim. 5 senedir burada yazan birisi 10 sefer ceza almış olabilir. e kimi ceza 1 haftalık oluyor kimisi uzunca bir süre, aynı değerlendirmeye tabi tutulamaz.

    bu arada mocuishle sözlükte en sevdiğim yazarlardan birisidir, ve benden yaşça büyük olduğu için de saygı duyarım kendisine, bugüne kadar aramızda en ufak bir kötü mesaj dahi olmadı ve kendisinin çok güzel mesajlarını da aldım.

    ben burada sadece entrysini eleştiriyorum ve entrysine destek verenleri.

    edit: yazar arkadaşımızın pek fazla entrysi olmadığı için kendisine fb trollü yaftası yapıştırılması muhtemel bu arada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın