• 1226
    (bkz: #2736225)
    şu entry moderasyon’a yazılmış bir entry. moderasyonu açık açık cadı avına çağıran bu entry için herhangi bir açıklama yapılmadı. bu tür tehlikeli, sözlüğü karıştıran, hedef gösteren entry’leri destekliyorlar mı? desteklemiyorlar mı? ki bu entry direkt kendilerine yazılmış.

    ilgili entry’nin sözlükte bu kadar destek alması tabi ki dehşet verici, ancak bu denli ilgi görmesi beni şaşırtmadı, çünkü bu tür popülist entryler her zaman taraftar nezlinde destek alır. aklı başında, sağduyulu bir kaç entry’de zaten ofsaytlanmış.

    “ayrıca yine bazı gs'li fan hesaplarını parayla satın alıp fatih terim ve yardımcılarını, başkan ve yönetimi de eleştiri adi altinda taraftar gözünde zayiflatma çabası içinde olduğunu duyuyor, gozlemliyorum.

    aynı durumun sözlük içinde de olabileceği endişesini tasiyorum.

    kaçıncı nesilden olursa olsun burada da troller olduğu açık. “

    gözlemliyormuş, endişe taşıyormuş, troller olduğu açıkmış. bu açık trolleri açıklasın, gözlemlediği entry’leri delilleriyle ispatlasın. 2014-2015 yılında terim hakkında yazdıkları da zaten paylaşıldı. sözlük moderasyonu neden şimdi göreve çağrılıyor 2014’te neden göreve çağrılmamış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın