• 22137
    ne yazık ki 2019-2020 sezonunu sıfır (0) puanla kapatmıştır. bildiğiniz gibi lig sadece tek haftadan ibarettir. bu tek haftayı da yenilgiyle geçtiğimiz için ligi dibinde bitirdik (!).

    arkadaşlar bir kendinize gelin. bir maçla tüm sezonun beklentisi nasıl şekillendirilir, tüm takım ve yeni transferler hakkında görüş oluşturulur anlamıyorum. daha düne kadar falcao gelsin asrın takımı olacağız deniyorken; bugün stoper, sağ ve sol bek, kanat vb.. bir sürü transfer isteğiyle dolmuş taşmışız. hocayla ilgili de homurtular başlamış, haftaya olası puan kaybında “terimle olmazcı”lar, “bak pirlo da zaten kitabında demişti”ciler türeyecek belli.

    bakın size fırtına gibi girdiğimiz 2 sezonu hatırlatayım. biri rijkaard ile olan sezon, diğeri tudor ile olan. sonlarının nasıl bittiğini siz daha iyi hatırlarsınız.

    öte yandan galatasaray tarihinin en büyük başarılarını elde ettiği muhteşem 1999/2000 sezonuna alisamiyen’de 1-2’lik gaziantepspor yenilgisiyle başladığını da hatırlar mısınız ? o gün “hagi çok yaşlandı”, “popescu ile olmayacak”, “terim başarıya doydu” deseydik acaba her 17.05’de neyi kutlardık ?

    az biraz sabır gençler, takımınıza inanın; destekleyin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın