• 158
    19/20 sezonunda en büyük fatih terim düşmanlığını yaptığı yanlışların eleştirilmesini engellemeye çalışanlar yapıyor. tamam fatih terim eleştirilmesin. peki rakipler bize acıyacak mı? yoksa onlar da 2'şer 3'er atınca fatih terim düşmanlığı mı yapıyor?

    fatih terim yanlışlarda ısrar ediyor. bunu 16 ağustos 2019 denizlispor galatasaray maçı özelinde söylemiyorum. aslında iyi başlamıstık maça. rakibe yakın oynuyor ve çok pozisyon buluyorduk. şanssız bir maç oldu ve kaybettik.

    ama;

    1) selçuk artık kupa maçlarında bile oynamaz.
    2) seri 8 numara oynar, bu adam 6 numara değil.
    3) geçtiğimiz 2 sezon fernando'yu 8 numara oynatmak pahasına 6 numara oynattığı donk yerinde oynamalı.

    fatih terim net biçimde orta saha kurgusunu yanlış yapıyor. bu yanlışa da dikkat çekmek gerek. susarak olmaz. nitekim önümüzdeki haftalar nzonzi'nin takımakatılmasıyla seri'yi defansın önünde oynatma ısrarı bitecek ve takım çok daha iyi görünecektir. fakat fatih terim tarih boyunca ne zaman egosunu aklın önüne koyduysa işleri ters gitmiştir. açıkçası benim eleştirim fatih terim'e teknik direktörlük öğretmekten çok egosunu dizginlemesi yönünde. bunu yaparsa galatasaray kazanır, galatasaraylılar sevinir, fatih terim de başarılarına bir yenisini ekler.

    ama şunu da moderatör olarak söylemeliyim. burası galatasaray sözlük. fatih terim, selçuk inan, belhanda, diagne, mariano, ahmet çalık, ali sami yen, metin oktay.... herkes eleştirilir. ama saygısızlık yapmak kabul edilemez. dün, bu gün ceza yiyen, uçan arkadaşlar oldu. bu arkadaşların ortak özellikleri eleştirmeyi nefret kusmakla karıştırmaları oldu. bu küçük uyarıyı da ekliyim istedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın