resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:69
Uyruk:Türkiye
  • 3175
    transfer sezonu kapandı mı? hayır. falcao transferi kesin olarak yattı mı? hayır. böyle bir bilgi var mı resmi kanallardan ? yok. e o zaman neyin tantanası bu? liseden "muhalefet grup" için sayfalarca tepki yazıları yazılıyor ama yok yere yangın çıkarıp onların ekmeğine yağ sürmekten başka bir şeyde yapılmıyor.

    her şey den önce eleştirinin bir amacı olmalı, sonrasında zamanı ve dozu doğru olmalı. kulüple hem dışardan hem içerden uğraşan eli kolu uzun düşmanlar mevcut. abdurrahim albayrak benim kulübümüze yakıştırdığım bir isim değil ama işini iyi yaptıktan sonra beni rahatsız etmez. diagne sürecinde olanlar bir hataydı ama telafi olmaması için fb lobisi, lise lobisi ve yangıncı taraftar elinden geleni yaptı, yapıyor*. dolayısıyla henüz eleştirinin doğru zamanı değil.

    albayrak herşeye rağmen kağıt üzerinde başarılı bir yönetici. 6 sezon, 6 şampiyonluk. neden hemen adamı yerinden edip yaptığı hataları herkesten çok bağırıyoruz. baskı yapacaksak yanına ya da ekibine gerekirse yurtdışından gelecek bir profesyonelin eklenmesi için baskı kuralım yada başka bir çözüm önerisi varsa onun için . ama ne zaman ? transfer sezonu kapandığınıda. insanlara çalışma, işini bildiği gibi yapma imkanı verelim önce. dolayısıyla eleştirinin amacı da belli değil.

    son olarak #yafalcaoyaistifa hastegi yorumlanmaya değmeyecek kadar aptalca bir eylem. özetle, dozunu da ayarlayamıyoruz. kulübün bu zor döneminde albayrak başta olmak üzere yöneticiler hem iyi hemde hatalı icraatlarda bulundular ama biz taraftar olarak komple sınıfta kaldık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın