• 2386
    tıpkı fenerbahçe-batur altıparmak-roma ilişkisindeki gibi galatasaray-ahmet bulut*-monaco ilişkisinde de menajerin "bonservissiz getireceğim" lafına güvenmiş, süreç de menajerlerin işi henüz bonservissiz bağlayamamış olması nedeniyle uzadıkça uzamıştır.

    hatırlarsınız fenerbahçe daha mayıs çıkmadan kolarov ile her konuda anlaşmıştı. o günden bugüne 2.5 aydır bonservis pazarlığı yapılıyor.

    bizim de benzer bir durumumuz var. bonservis vermek istemiyoruz.

    ha diagne satılabilmiş olsaydı 2-3 milyon €'luk bir bonservis vererek kapatabilirdik ama şu an taraftar istiyor diye 2-3 milyon verebilecek durumumuz da yok.

    cengiz yönetimi de buradaki tutumuyla bence oldukça başarılıdır.
    başarısız oldukları konu dile getirildiği gibi bir b planının olmaması, varsa bile yokmuş gibi hissettirilmesi. bundan 1 ay önce 1 haftalık süre tanınmalı, 1 hafta sonunda şartlar olgunlaşmadıysa falcao'dan vazgeçilmese bile alternatiflerle görüşmelere başlanmalıydı.

    bu transfer sezonu galatasaray tarihinin en önemli transfer dönemlerinden birisidir, zorluklar ve ihtiyaç kapatma yönünden baktığımızda. asla ama asla bi falcao yüzünden bütün başarı çöpe atılamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın