resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3143
    ikamesi olmayan yöneticisi.
    her takımda, her kurumda, her organizasyonda bir kişinin pis işleri yapması gerekir aklınıza gelebilecek her şeyde bu böyledir.
    klübümüz içinde pis diyebileceğimiz veya angarya diyebileceğimiz çetrefilli çokca özveri gerektiren işleri kendisi yapmaktadır bu sebeple çok gereklidir.

    yerine kendi mantelitende birini koyup ikame edene kadar bu görevi yapan kişiden vazgeçemezsin veya eksiksiz bir sistem kurarsın kurumsalcılık oynamaz gerçekten kurumsal olursun klüp şirket gibi yönetilmeye başlar o zaman ihtiyacın kalmaz dersin ki artık gitsin ama ortada öyle bir durum yok.

    kendisini çok seviyor değilim ama yaptıklarına saygı duyuyor ve gerekliliğini anlıyorum. klüp için gerçekten gerekli. mesela aramızda ulturaslan'ı sevmeyenler vardır ben mesela onlardan biriyim, ama klübüm için uyumadan yaptıkları hazırlıkları her branşa öyle yada böyle tribün olmalarını onlarsız ikame edemeyiz. abdurrahim albayrak yönetimdeki taraftardır profesyonel kalıba oturmayan işleri yapan kişidir %100 profesyonel bir yapı kurulmadığı sürece varlığı değerlidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın