resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3131
    falcao transferi yatarsa ki yatıyor gibi görünüyor vebali benim için kendisinin boynunadır.

    her transfer olacak diye bir şey yok, hele falcao gibi maliyetli bir futbolcunun transferi en zor transferlerden. hele hele bonservissiz çıkarmaya çalışıyorsan çok daha zor.

    bu transfer olmasa, 31'ine kadar uğraşıp bariyer mariyer deseler bir iki gün üzülürdük, sonra zaten olacağı yoktu ya moduna girerdik.

    ama... sen gidip falcao ile yanak yanak fotoğraf çektirirsen, bu fotoğrafı bilinçli bir şekilde sızdırırsan orada ortalık karışır. eğer fotoğraf kendisinden habersiz sızdırıldıysa vay halimize. o odada kaç kişi var da fotoğrafı abdürrahim albayrak'tan habersiz sızdırabilme cesaretine sahip?

    ala/pato diye gittiler, eli boş dönddüler. 3-5 gün sinirlendik. sonra herkes yoluna devam etti. bu takım 6 ay forvetsiz oynadı. bu takım taraftarı her şeyi sineye çekti. ama o fotoğrafı çektirmeyeceksiniz ıslak imzayı almadıysanız, oyuncunun kulübü ile son düzenlemeyi yapmadıysanız.

    eski entrylerime merak eden bakabilir, yaşı ve maliyeti nedeniyle falcao alınmaması taraftarıydım. ama bu fotoğraf düştükten sonra artık alacaksın o adamı diyen insanlara katıldım. böyle bir amatörlük olabilir mi yahu? niye nzonzi ile seri ile yanak yanağa fotoğrafı yok herhangi bir yöneticinin?

    transferler yatar, son anda yatar, imza atacakken mürekkep biter yine yatar. bunların hepsine okey. ancak o fotoğrafı düşürmeyecektiniz meydana. dalga malzemesi yapmayacaktınız bu kulübü.

    bu kadar amatörlük olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın