• 258
    söz konusu olaylı maç 2002 senesinde olup, tribün bazında bize karşı nefret olmasa da bir sevgisizlikleri hala mevcuttur. bir çok kişiye belki garip gelecek ama roma şehrinin diğer takımı olan lazio tribünleri bizi daha çok sever demeyelim de saygın ve sempatik bulur.

    2016 daki 3_1 yenildiğimiz maç öncesinde ki gece bizim avrupa tayfalari kendince olay çıkarmak için aranırken roma sokaklarında ve hatta olimpico çevresinde, adamlar haber gönderip sizinle bir alıp veremediğimiz yok neyin peşindesiniz demişlerdir.

    ayrıca 2001 de yine s.liginde aynı grupta iken ( ilk maçı 11 eylül 2001 de ümit karan in golü ile kazanmıştık) lazio ile deplasmanda ki maçtan önce ( 1 0 kaybettik mihalovic ya da o tarz iviclerden biri atmıştı uzaktan golü)bizim tribünün ileri gelenleri ile meşhur merdivenlerde bulunmuşlardı( iyi niyetli) söz konusu görüşmede tercümanligi şu an bein sportsta çalışan ,besiktasli kimligi ile bilinen , rahmetli babası bjk in eski altyapı sorumlusu olan spiker arkadaş yapmıştır. kendisi bu görüşmeden önce eğer herhangi tufaya getirildiğimiz takdirde memlekete dönmemesi hususunda uyarilmistir şaka ile karışık. herhangi sıkıntı yaşanmamıştır sonuçta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın