• 12952
    pesimistin de pollayannanın* , realistin de hayalcinin de yazabildiği güzel sözlük. internette bu kadar seviyeli bir ortam bulmak cidden güzel. bana bir kere hakaret edilmedi, bir kere farklı görüşte olduğum biri ile tartışırken sıkıntı yaşamadım. yazarların çogunluğu da gayet zeki, esprili ve kültürlü. bu yönden her google'a girdiğimde arama çubuğuna ilk yazdığım şey rerererarara oluyor. gerçekten hem okuması hem yazması çok keyifli.

    fakat bana göre tek bir kötü özelliğimiz var. biraz fazla sabırsızız. oyuncularda, yönetimlerde, hocalarda, sistemlerde, taktiklerde, neredeyse her şeyde. bu tabii ki kültürümüzle de alakalı. sıra beklerken gayet görebileceğiniz şeyler.

    yönetimin şuana kadar transfer dönemine yaklaşımını çok beğenmiyorum. plansız ve programsız gözüküyor fakat ne zaman öyleydi ki? şuanki yönetimimizin ffp ile uğraştığını da hatırlatırım. bunu yanında ülkemizin de genel olarak sartları malum. bir bira 12 lira olabilir mi?*. o yüzden biraz sabır her şeyin anahtarı.

    atalarımız ne demiş, sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. ben de bu yüzden mustafa cengiz yönetiminin gecen seneki hataları yapmayacağını düşünüyor ve umut ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın