resim
Mbaye Diagne
Takım:NEOM SC
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 2960
    kendisi ve transferi hakkında saçma sapan şeyler yazılan futbolcumuz. kendisine 13milyon euro vermeseydik ligi 2. sırada bitirecektik. başlığı altında da 13 milyon euro vermedik 100 milyon eurodan olduk diye entry girilecekti.

    6 aydır forvetsizlikten kırılan takım, rakiplerinin hali içler acısı, proje takımı başakşehir'in 6 puan arkasında 2. sırada. ozan da yuvadan uçmuş, harcamazsak yaz dönemine aktaramayacağımız bir bütçe var. şimdi alacağımız her yabancı oyuncu kumar olacaktı bizim. ben devre arasında transfer olup da takır takır gol atan mert nobredışında oyuncu hatırlamıyorum. hatırlayan varsa yeşillendirebilir. yani dışarıdan gelecek bir oyuncu da büyük kumar olacaktı ve %90 tutmayacaktı.

    önümüzde türkiye'de son 1 yılında maç maçına 1 gol istatistiği tutturmuş, stoperlerin bir şekilde korktuğu, ülkeye, lige alışık bir diagne vardı. verdik parayı aldık, onun açtığı alanlar sayesinde belhanda, feghouli ve onyekuru gibi oyuncularımız skor yüzdesini yükseltti, öne giden toplar geri gelmemeye başlayınca ilk yarıdakine oranla hayli fazla penaltı kazandık. bu adam da öyle yada böyle 10 gol attı ve şampiyonlukta önemli bir pay sahibi oldu. herkes rize'de kaçırdığı penaltıya odaklandı ama o penaltıyı atsaydı muhtemelen o maç tekrar edilecekti kural hatası diye. adamın kaçırdığı penaltı bile bizim hayrımıza oldu. nasıl bu kadar düşman olunuyor cidden anlamıyorum.

    devre arası diagne'ye 15 verin başakşehir'i %100 geçeceksiniz dense 1 kişi bile çıkıp da hayır biz diagne'ye 15 milyon euro vermeyelim ligi de 2. bitirelim sorun değil demezdi. herkes kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez derdi. şimdi transferi üzerinden analiz yapılmasını acayip saçma buluyorum. aynı şekilde şampiyonlukta hiç payı yokmuş gibi davranılmasını da. bu adam kazma olabilir ama pozisyona girmek, girebilmeyi sağlamak da bir meziyettir. mitroglou kazma değil top kontrolü saklaması pası falan ben topçuyum diyor. ama o kadar isteksiz ve hantal ki ilk 11 oynadığı 3 maçta da pozisyona giremedik. bunu göre göre bu adamın katkısını yok saymak çok komik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın