• 2340
    benim de neden eli kolu bağlı olduğunu anlayamadığım yönetim.

    sorun diagne mi? alan aldığı gibi satar, sorun çözülür. taraftar mı gitsin arap yarımadasında diagne’ye takım arasın.

    oyuncuyu elden çıkarmak, pazarlamak da bir meziyettir, ortada bir sorun varsa yönetimler de o sorunu orada çözmek için vardır. kimse kusura bakmasın da kasımpaşa’da 700 bin’e oynayan adama 2.3 milyon euro verirsen o kontratı biraz zor bırakıp gider zaten. çünkü arap yarımadası dışında kimse bundan fazlasını vermez, bundan az paraya da diagne gitmez. yani satışı için onlarca pazar içinden sadece bir pazara bağımlısın. hakeza mitroglou’ya da şu yaşında şu halinde kimse 2.6 milyon euro vermez

    1 aydır ne yapıyorsun? falcao'nun peşinden koşuyorsun. ee sen daha 6 ay önce bir tanesine 10 milyon euro bonservis ödeyerek, diğerinin de senelik 2.6 milyon euro'luk maaşını üstlenerek iki tane yüksek maliyetli santrafor almadın mı? ''ffp kıskacı'' altındaysan madem, bu iki yüksek maliyetli oyuncuyu elden çıkarmadan gidip onların iki katı maliyeti olan falcao'yu nasıl almayı planlıyorsun?

    ffp işin görünen kısmı, işin görünmeyen kısmında ciddi plansızlıklar ve sorunlar yatıyor. yukarıda da belirtildiği gibi bu yönetimin en önce iletişim sorunu var.

    geçen sene gomis satıldıktan sonra albayrak çıkıp iki forvet alacağız diye açıklama yaptı ve sezona eren'le başlandı. devre arası geldi, alan'la pato'yu almaya giden aynı albayrak döndüğünde, transferde her şey olumluymuş gibi açıklama yaptı ve iki gün sonra birden profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri ile karşılaşıldı. şimdiyse 3 gün sonra lig maçımız var ama her şey arap saçı. sponsor konusu bile hala muamma, gelişme açıklama bile yok.

    planı programı olan insan ağustos başına kadar satacağını satar, alacağını alır bu 1 aylık vakti de rötüşlarla, fırsat transferi kovalamakla geçirir. ama sen futboldan, şuradaki hemen hemen çoğu insandan bile az anlayan bir insanı transferle yetkilendirirsen oturur ağustos ortasında; diagne satılamazsa ne yapacağız, orta sahaya kim gelecek, bu beklerle ne olacak diye hesap kitap yapmaya devam edersin. yaş ortalaması 30 olan 11'inle, 11'nin 7'si 21 ve yaş altı olan takıma karşı tel tel döküldüğünde bazı şeylerin farkına varabilirsin belki ama o bazı şeyler için geç olmuş olabilir.

    o yüzden kış transferinde olduğu gibi panikle yanlış işlerin yapılabilme ihtimali hayli olası, bizse bunları önlemek için tam da bugün her şeyi konuşabilmeliyiz. nasıl ki olumlu işleri için alkışlıyorsak hatalı işleri de görmeli ve bunları belirtmeliyiz. bu yanlış işlerin karşısında üç maymunu oynarsak eğer bu yaptığımız biatçılık olur ve üzüm yemek için değil bağcıyı dövmek için cengiz'i eleştiren malum kitle ile bir farkımız kalmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın