• 2333
    geldikleri günden beri söylüyorum. bu yönetimin 2 tane büyük artısı, 2 tane de büyük sorunu var.

    birinci artıları fatih terim ile sidik yarışına girmemeleri. hocanın büyüklüğünü kabullenmeleri ve başarıyı paylaşmakta sıkıntı yaşamamaları. bu artı özelliklerini 1.5 yıldır gayet iyi sergilediler.
    hoca da zaten bunu fark ettiği için birkaç kere mustafa cengiz'i övdü ve galatasaray başkanlık sistemidir gibi laflar etti. ikinci artıları ise galatasaray'ın tek bir kuruşunu dahi birilerine peşkeş çekmemeleri. bu artıları üstüne yorum yapmayı gerek görmüyorum çünkü kendilerine saldıranlardan her şey gayet açık ve net anlaşılıyor.

    sorunlarına gelirsek bence birinci sorunları iletişim. geldikleri günden bu yana çok büyük iletişim hataları sergilediler. son 5-6 ayda bunu bir nebze azaltmış olsalar bile hala bu sorunu çözebilmiş değiller. bu iletişim sorununun en son örneği 22. şampiyonluk sonrası trtspor'a çıkan abdurrahim albayrak'ın, "transferi son dakikaya bırakmayacağız, şampiyonlar ligi'ne hazır bir şekilde gireceğiz" beyanatıydı.*
    ikinci sorunları ise herkesin malumu olan transfer meselesi. bu konuda çok net konuşacağım; bu yönetim transfer sürecini iyi yönetemiyor. ne alırken ne de satarken iyi bir pazarlama stratejisi uygulayamıyor. 2 senedir ligin gol kralı forvetlerini değersizleştiriyor. alan ve pato'yu çin'e almaya gidip, alamayıp, çin'den dönünce havalimanında ikisine ve menajerlerine teşekkür edip, üstüne yanı başımızdaki kasımpaşa'nın forvetine 10 milyon euro verecek kadar basiretsiz kişilerden oluşuyor bu yönetim. diagne'nin geçen sezon verdiği katkıyı göz ardı etmiyorum, bence kendisi gelmese şampiyon olamazdık ama 10 milyon euro'ya diagne'den çok daha iyi forvetler var ve biz o forvetlere 2.6 milyon yerine 3 milyon euro maaş verip çok rahatlıkla alabilirdik. hadi ocak ayında zorundalık, bariyer her ne halt yüzünden ise bu adamı aldık diyelim, e bu yaz neden satamıyorsunuz be kardeşim? bu adam türkiye ligi'nde 30 gol atmış, avrupa'nın en golcü 5 forvetinden birisi olmuş, nasıl bir pazarlama yürütüyorsunuz da bu adamı kimse almıyor? gerçekten hiçbir şey olmasa bile bir şeyler kesinlikle oluyor ama hadi hayırlısı bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın