• 2335
    orta saha transferini yapamazlarsa gercekten cok agir tepki goreceklerini biliyorlar, bu takim gecen senenin ilk yarisini forvetsiz oynadi, sonuclarini hem cl'de hem ligde gördük. avci'nin kimyasi bozulmasaydi da hayatta sampiyon olamazdik, edilgen bir sampiyonluga imza attik. kazanip, muhtac bir sekilde haftalarca adamlarin puan kaybetmelerini beklediysek sorumlusu da bu yonetimdir.

    hakemmis, tff'mis, var'mis.. cikip masaya vura vura kazanacaksiniz arkadasim maclari, lami-cimi yok, sokucaksiniz o topu rakiplerin hem kalesine hem de en musait yerlerine.. bu da nasil olur, dominant, guclu ve rakiplere korku saldiran, onlem aldirtan bir takimla olur.

    ffp var diye 2 ay onceden babel'le, seri ile anlastiniz eyvallah cok guzel de, hic mi bek/önlibero düsünmediniz ? sattigimiz adamin yerine 45 gundur adam koyamadik, ilk haftalarda rüzgari kaybetmeden lige rahat bir sekilde baslayacak, rakiplerin zayiflarindan faydalanarak rahat bir sezona giris izleyelim diyoruz, ancak takimin omurgasinin ortasi ve ucu yok.

    gidip 19-20 yasinda 2.ligden topcu alip koysaniz sahsen gikim cikmaz, bu edilgen ve süresiz bekleyis ama sinirlerini ziplatiyor insanin. allah cuma gunu yardimcimiz olsun da maci kazanalim, sure kazansinlar, yoksa isler iyice sarpa saracak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın