resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 7062
    kurduğu yönetiminden 2.5 sene içerisinde 6 tane yöneticinin istifa ettiği, ünal aysal yönetimine aidatını yatırmayı unuttuğu için girememiş, altyapı hocası diye getirdiği adamı kulübe hoca, kardeşini de florya'ya şantiye şefi yapmış bir adamı dikkate almak zorunda kalmak bile çok dokunuyor bana.

    kendisine söylemek istediğim çok şey var ama yazıp yazıp siliyorum, yakın dönemde camia içerisinde böylesine midemi kaldıran, bu kadar yüzsüz bir şahsiyetle karşılaşmamıştım.

    bugün borç diyerek utanmadan istediği parayı önce kasıla kasıla kulübe kasa kolaylığı sağladık diye anlatıp, şark kurnazlığı yapmaya çalıştığı seçimi kaybedince de bu parayı kulübün gelirlerine temlik koydurup almaya çalışan, notere ödenecek damga vergisi ücretini dahi galatasaray'a fatura ettiren bir insan bu. sağlıklı ölçülerin dışına çıkmadan ne yazılabilir ne çizilebilir bilmiyorum.

    kendisi döneminde oyunculara 20 milyon tl kadar ceza kesilmişti, ve bunu da kulübe gelir olarak yazmışlardı. fakat bunu bağımsız denetleme şirketi kabul etmeyince kendisinin şahsi taahüdü olduğunu belirtmişti. bu para nerede? sen galatasaray'a borcunu ödedin mi ki galatasaray'ın bana borcu var diyorsun.

    uefa'ya taahhüt ettiğin zararın 4 misli zarar ettirerek bu kulübü avrupa kupalarından men ettirdin. hesabını verdin mi? geldiğin dönem kulübün bilançosunu negatiften pozitife çevireceğiz diye birçok yalan vaadinden birini verip, geçen dönem yapılan zararı 5'e katladın. bu zararı kulübe ödedin mi?

    evraklarını yetişteremediğin için oynamadan 6 ay boyunca yattığı yerden maaş alan grosskreutz'un maaşını otelinin kasasından niye ödemedin? almanya'da 450 bin euro'ya oynayıp burada senelik 2 milyon euro'ya imza attırdığınız tolga ciğerci ile kan bağınız falan var mı? trabzon'un bedelsiz bırakmaya razı olduğu cavanda'ya verdiğiniz 1.800 milyon euro, 500 bin euro imza parasına alınabilecekken alınmayan moussa dembele'nin yerine sözleşmesinin son senesindeki eren derdiyok'a verdiğiniz 4 milyon euro bonservis, ahmet çalık ve serdar aziz'e verilen toplamda 7 milyon euro bonservis, jem karacan'dan sigthorsson'a kadar onlarca çöp adama verilen fahiş maaşlar ve bonservisler senin babanın parası mıydı ki bu kadar pervasızca har vurup harman savurdunuz?

    bir de tüm bunların üstüne çıkıp paramı verin diye feryat figan etmesi inanılmaz kanıma dokunuyor. daha bu yazdığım rezillikler diğer yaptıklarının yanında hiçbir şey. kulüp üyeliğinden ihraç edilmediği her dakika bu kulübe verdiği o devasa zararlardan daha da fazla zarar veriyor maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın