resim
Hakan Ünsal
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Bek
Yaş:51
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 315
    yorumculuğa başladığı günden beri galatasaray yönetimleri için yaptığı açıklamaların, taraftar gözünde kendisini bitirdiğini anlamış, yeni bir yazı yazmış eskiden küçük şimdi minnacık eski futbolcumuz.

    anlaşılan yeni uyandı arkadaş, taraftarın kendisine nasıl baktığına. çok hızlıymış, tebrik ediyorum.

    galatasarayla kulüp yönetiminin ayrı şeyler olduğunu anlatıyor yazısında, yersen.

    kendilerine vefasızlık yapılmış, nasıl bir vefasızlık olduğunu da anlatsa, rica etsem.

    bu arkadaşların hiç biri, zamanım doldu, ben futbolu bırakıyorum, bana jübile yapacak mısınız diye sormadı kulübe. ille de oynayacaklar galatasarayda. bildiğim kadarıyla çaykur rizespor'a gidip orada bıraktı futbolu küçük. ergün penbe, gaziantepspor'a gitti orada bıraktı. ümit davala, milan ve werder bremen formaları giydi, sonra nerede bıraktı futbolu bilmiyorum, kayahan abiye sormak gerekir belki de.
    hakan şükür'ün futbolu bırakma olayı malum. önce ille galatasaray, sonra katar falan derken bir de baktık trt'de yorumcu olmuş, devre arası kampında bülent uygun'la çift kalede sivasspor idmanında.

    küçük diyor ki, biz galatasaray taraftarının hala göğsünü gere gere dolaşmasını sağladık. yok canım ! ben 14 sene beklerken ezilip büzülüyor muydum sanıyorsun abicim sen.

    arada sırada hatırlatıyorum, yine sırası geldi. profesyonel futbolcular galatasaraylıyım, fenerbahçeliyim falan gibi absürd açıklamalar yapmasınlar.
    küçük efendi tabii ki galatasaraylısın. artık senin etiketin o. bir futbolcu oynadığı en kariyerli takımla anılır, sen galatasaray taraftarı olmasan bile.
    geçen sene 3.ligde oynayan kaleci fevzi elmas haberi vardı gazetelerde, ne diyordu orada : beşiktaşlı fevzi. oysa 3.lige gidene kadar futbol hayatında bir çok takım değiştirmişti fevzi.

    hala yorumcu olarak iş bulabiliyorsa, galatasaray sayesindedir. yorumculuğunun başarısıyla ilgisi yok. önce bunu anlaması gerekir.
    hala galatasaray sayesinde para kazanıp hiç utanmadan ve haksız şekilde bok atıyor, ayıp oluyor.

    ve yine utanmadan, adına yakışır şekilde küçük hesaplar içinde olduğu görülüyor. galatasaray yönetimiyle taraftarı karşı karşıya getirmeye çalışıyor. durmak yok yola devam.

    ama yemezler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın