resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3118
    kendisiyle ilgili fikir vermesi için bir anımı anlatmak istiyorum.

    öncelikle şunu belirteyim olay bizim evde geçiyor. olayın şahidi de bizzat kulaklarım. yani bir duyum, hurafe değil, gerçek. :)

    sene 2011.

    fatih hoca 3. dönemi için imzasını atmış. yeni sezon başlamış. hepimizin içi kıpır kıpır. ama bir milli takım arası haftası.

    aynı sitede oturduğumuz, babamın arkadaşı abdürrahim abi birkaç diğer kişiyle beraber bizim evde. ya poker masasındalar ya da batak o kadarını hatırlamıyorum. :)

    her neyse mutfaktaki masaya yeşil örtü serilmiş oyun başlamış. bir yandan da tv açık 2 eylül 2011 türkiye kazakistan maçı izleniyor. maç da bizim stadımızda oynanıyor.

    ilk yarının ortalarında selçuk, o zamanki performansıyla xelcuk, savunma arkasına klasik öldürücü pasını atmış, milli takımımız 1-0 öne geçmişti.

    golün etkisiyle herkes oyundan kafasını kaldırıp ekrana bakarken o zaman da galatasaray yöneticisi olan abdürrahim abinin ağzından golü atan kişi için "bu çocuk kimmiş ya. iyi gol attı." diye bir cümle çıktı.

    anlık bir tepki değildi bu. ya da golü atan kişiyi göremediğinden dolayı verdiği bir tepki de değildi. kamera oyuncunun ağzına girmiş, yüzü net bir şekilde görülüyordu. abdürrahim abi oyuncuyu tanımıyordu.

    golü atan kişi bir önceki sezona damgasını vurmuş, mevcut sezona da damgasına vuracak ve sene sonu takımımıza transfer olacak, o dönem türk futbolunun parlayan yıldızı burak yılmazdı.

    işin ilginci sene sonu burak'ı operasyonla takıma katan yine kendisi oldu.

    kendisinin futboldan ve futbolcudan ne kadar anladığı konusunda bir fikir vermiştir diye umuyorum.

    bu sezon falcao ismi masaya geldiğinde, " o kimdi ya?" tarzı bir tepki verdiğine iddiaya bile girerim. :)

    ama karakteri pamuk gibi bir adamdır. inanılmaz bir mal varlığına rağmen alçakgönüllüdür, içtendir ama asla sandığınız kadar saf değildir. zaten saf biri öyle bir ekonomik güce ulaşamaz. kendisine yaklaşımların doğal mı çıkar amaçlı mı olduğunu anlar.

    kısaca fikrim şudur ki : floryadan dışarısı konusunda görev almamalıdır. galatasaray'a faydası kesinlikle vardır ama yurt içi transferler hariç transferlerde geri planda kalmalıdır.

    yurt içinde (örneğin mehmet özcan) sağlam network'ü sayesinde transferleri rahat bitirir. ama diagne de olduğu gibi kazık yemeyeceğimizin garantisi de yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın