• 2325
    görüşmelere başladık haberini yayınlasalar, transferin kesinleşme haberini bekleyecekler, o yayınlansa bu sefer de sahaya çıkmasını bekleyecekler. mesele falcao değil önemli olan mustafa cengiz yönetimini eleştirelim diye fırsat kollamak bu tipler için.

    hadi diyelim falcao geldi, mesele bununla bitmiyor. bu sefer 6 numara transferi için baskı yapacaklar. onu da aldık/kiraladık diyelim, biter mi? bitmez, bu sefer de yedek stoper, başka bir gün maaşları zamanında yatırın, diğer gün basketbol şubesini önemseyin, en son da yüzme şubesinde şampiyonluk alın diye baskı yapılır.

    bu sosyal medya ve fm gibi oyunlar daha da populer oldukça kulüpler üzerindeki baskı giderek daha çok artıyor ve 18 yaşındaki gençler kendilerini kulübün sahibi gibi görüp falcao'yu alın ya da istifa edin gibi saçma sapan eleştirilerde bulunuyor.

    bırakın bu işleri ne güzel hergün falcao'dan farklı bir resim vs görüp adım adım bize gelmesini izliyoruz, süreçten keyif alın. muhtemelen ileride çocuklarınıza dahi anlatabileceğiniz bir ismi nasıl adım adım transferini gerçekleştirdik, ne kadar kap'a girip f5 yaptık bunun keyfini yaşayın, taraftarlık budur.

    yoksa başkan onu al, bunu al yoksa istifa etmek, kimse kusura bakmasın bebeliktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın