resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3100
    https://www.youtube.com/...amp;feature=youtu.be

    şans eseri denk geldiğim ve yukarıda paylaştığım linkin 8. dakika 45. saniyesini izledikten sonra kendisinden bir tık daha soğuduğum ikinci başkanımız.

    transfer, kasa kolaylığı, futbolcu memnuniyeti vb. konularda emeğine lafım yok, yiğidi öldür hakkını yeme demişler, seni savunurum.

    lakin sen bir süredir ikinci başkanımızsın. seni överken veya yererken başka kriteler de işin içine giriyor. transfer yapıyor, futbolcuların yüzünü güldürüyor ha tamam o zaman diyip geçemiyorum. o zaman ikinci başkan koltuğunun seviyesi çok aşağılara iner.

    oyuncuların elinden kupayı alıp koşa koşa sebahattin şirine götürmek nedir? taraftar kupayı istiyorsa ki ister hakkıdır, anlıyorum o taraftarın da lideri maalesef sebahattin şirin o zaman kafayı çalıştır kupayı biri ile yolla, kendini geçtim makamını alçaltma.

    aksi takdirde ultaslan her açıklama yaptığında ve yönetim dışında birini eleştirdiğinde, eleştiri haklı veya haksız olsun, düşünülecek ki o açıklamayı senin sayende yönetim yazdırdı.

    bu tür bir denklemin parçası olmak ne kadar doğrudur? her fırsatta kamera önüne çıkmayı bana kalırsa hesap ettiğin kadar bunları da hesap ediyor musun? birgün edecek misin? galatasarayı çok seviyorsun, eyvallah, e o zaman etmelisin. mesafe koymayı tercih etmelisin. yönetime muhalif üyelere karşı ultraslanı kayıtsız şartsız ve mesafesiz arkaya alma stratejisi tehlikelidir.

    çünkü sen belki bu yönetimin süresi bitince çeketini alıp gideceksin ama senin yerine gelenler senden cesaret alan insanlar ile uğraşmak zorunda kalacaklar. lütfen bunu da hesap ediniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın