resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 2871
    yönetim kendisinin ne kadar tehlikeli bir adam olduğunu ve tek başına sezonu hiç edebilecek bir adam olduğunun farkında değil herhalde. öncelikle kendisi gitmezse eksi durumda olduğumuz transfer bütçesi için başka bir oyuncu satmamız gerekecek. belhanda, soso, yunus bunlar aklıma gelenler yunus dışında gitmek isteyen de olmaz ama belhandanın veya feghoulinin lig başladıktan sonra gitmesini istemem ben hazır dediğim bölgeleri son 20 gün kala satmam böyle bir risk paran olsa bile alınmaz.

    kendisinin istediği bonservisden pay olayını kabul etmemiz gerekiyor ve bu yönetime yazar. nasıl dursun özbek kulüpten alacağı var herkes biliyor ki o borcundan daha fazla zarar verdi kulübe o zaman bu yönetim de aynı şekilde takıma verdiği bu zarardan ötürü diagnenin cebine bir şey atacak yoksa koca bir sezon tehlike de. özellikle devre arası satma zorunda olmamız her oyuncunun fiyatını %50 kırar bunu bilen adamlar hiç etmeyecek paralar teklif edecek sonra uğraş ki eksi bakiyedeki bütçeyi kurtar.

    bu yönetimin transfer konusunda nasıl bu kadar kendilerini krize sokabiliyor anlamıyorum ama yapabiliyorlar işte en büyük eksiği de bu yönetimin
App Store'dan indirin Google Play'den alın