• 1234
    türkiye'de futboldan anlayan insan sayısından bile az olmayı beceren güruh. merak edenler de az ama o başka hikaye.

    şu an galatasaray'a dair ne merak ediliyordur? klasik artık aynı cümlelerin söylendiği falcao olabilir. peki başka ne?

    en son oynadığımız süper kupa finalinde ilginç bir taktikle başladık. seri'yi geri oyun kurucu olarak gördük. ancak bir fernando gibi defansif bir orta saha değildi. şimdi bir muhabirin bu noktada teknik analiz yapıp onu da sorması gerekiyor. peki hiç teknik ekibin herhangi bir yerinden bu konu hakkında laf almaya çalışan birini gördünüz mü? bu bence çok büyük bir sorun. adam 6 numara oynadı deniyor burada. fernando da 6 numara oynadı. böyle bir mevki tanımı olamaz zira bu iki oyuncunun oyunları taban tabana farklıydı. teknik ekibin bu açıklama şanı olabilmesi için sorulması gerek.

    gelelim 2. konuya. galatasaray alt yapısıyla övülen bir takım. gençlerin bir kısmı başka takıma gitti, bir kısmı kamp kadrolarından çıkartılıyor. bunun yanı sıra takımda boşluk var. unutmadan takım baya yaşlandı. bu ortamda teknik ekibe bu gençler sorulmalı, sıkıştırarak sorulmalı. işte bunun olması için farklı bir meziyet gerekiyor. "genç oyuncular ne olacak?" diye sormak olmaz. "sizin oyun planımız şu, şöyle eksiğiniz var, alt yapınızdaki şu oyuncu bu tipolojiye uygun. bu kadroda oynayacak yeterliliği var mı?" diye sorulması lazım.

    bu spor basıbı bir iki şeye takılıyor, bu tarz konulara ise hiç takılmıyor. tamamen geyik goygoy kokan bir sektör. tamam geyik goygoy da çok güzel ve eğlencelidir de biraz başka konular üzerinde çalışan yaptığı iş konusunda donanımlı basın mensubu bulmak çok mu zor?

    türk basını mode on

    lütfen, lütfen, lütfen... falcao... açıklama... lütfen, lütfen... geliyor mu? hey yok ahmet bey falcao? lütfen amaaaaa...

    çak altına ahmet bulut'tan açıklamalar.

    sizin basınlığınıza tüküreyim.

    türk basını mode off
App Store'dan indirin Google Play'den alın