• 300
    geleneksel olarak bir sezon öncesi maçından çok fazla şey beklemenin haksızlık olduğunu düşünüyorum. ancak bir izleyici olarak elbette tedirgin olduğum noktalar oldu. birincisi gerek performans, gerek form, gerek de oyun anlayışı gereği, transfer eksiği olmasına rağmen elimizde seri-donk gibi bir ikili varken, bunu selçuk-seri'ye çevirmek, zaten fiziksel olarak düşüşte olan selçuk'u bu zorlayıcı anlarda zora soktu hem de seri'nin etkinliğini azalttı. adem'in ise bütün iyi niyetine rağmen yedek için bile biraz yetersiz olduğunu düşünüyorum.

    oyun içinde genel olarak iki taraf da maça bir kupa maçı değil, bir hazırlık maçı havası ile yaklaştı. en azından başlarda. akhisar, kapanarak kontra denemeye çalıştı ve galatasaray da kapanan rakibi karşısında pozisyon bulmakta zorluk çekti. topa sahip olma oranını %70 yaptı ancak heyecanladıracak bir pozisyon olmadı.

    sonra belhanda çıktı ve ortada tam bir kaos varken olmadık bir şut çıkartıp takımı öne geçirdi. bunda sonraki 10 dakika maça keyif geldi. akhisar gole cevap vermek için öne çıkınca galatasaray üst üste şanslar buldu.

    ikinci yarı ise oyun iyice kilitlendi. skor bulmak adına öne çıkan akhisar, bu defa yüklenmeye çok da niyeti olmayan bir galatasaray ile karşılasınca maç kısır bir top savaşına döndü. babel ve jimmy'nin orta sahadan top alıp ileri taşıma çabaları yetersiz kaldı.

    ludinyama'yı ben beğendim marcao ise olmadık hatalar yaptı hele son dakikada yaptığı. ancak pozisyon pozisyon değil, genel oyun anlayışı itibari ile yapmaya çalıştıklarını takdir ettim. bu anlayış ligde başarı getirir ama aynı tarzı şampiyonlar liginde sürdüremeyiz.

    hazır olmayan iki takımın karşılaşmasında kalite üstünlüğü ile zorlanmadık. açıkçası maçın hiç bir anında "döner mi" endişesi taşımadım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın