• 21956
    bu kadar erken eleştiri bana çok saçma geliyor açıkçası. daha ligin ilk maçına 8 gün, şampiyonlar liginin ilk maçına yaklaşık 40 gün var. evet her şey yolunda değil, eksikler bariz. ama çok acımasız ve sert bir şekilde eleştiri yapmanın bir manası yok.

    özellikle bugün çok daha net bir şekilde gözüken takım içi dostluk durumu çok üst seviyelerde. adamlar resmen birbirlerini baya seviyor, bu dostluk ortamı gerçekten çok önemli. tören sırasında gördüğüm bazı dostluk kareleri maçtan bile çok daha eğlenceli ve keyifli.

    bu takım her bakımdan doğru yolda. en üst noktasında bulunan hocamızdan her türlü personeline kadar birbirine bağlı, sarılmış, sırt sırta dayanmış bir ekip var. eksiklikler de en kısa sürede tamamlanacaktır, benim en ufak bir şüphem dahi yok. sadece ve sadece bizlerin de biraz daha sırt sırta vererek pozitif düşünmeye ve daha pozitif bir şekilde bu adamları desteklememiz gerekli.

    yolumuzun açık ve yeni kupalarla olması hepimizin elinde, bunu unutmayalım. bu takıma sonuna kadar destek olalım, tüm desteği sonuna kadar da hakettiklerini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın