• 600
    3 senedir midemi bulandıran dönem. bu dönem özellikle zirve yaptı. biraz içim dökeyim.

    geçen sene alan, ondan önce modeste, bu sene önce banega, sonra falcao, hiç eksik olmayan diagne... önce spor medyasından başlayalım. ülkemizde her kurum gibi basın kurumunun kalitesi de leş gibi, resmen çöplük. o kadar kalitesiz insanlar ekrana çıkıyorlar, gazetelerde yazıyorlar ki. adam yalan yazıyor, bile bile yalan yazıyor ve bunu yazmakta beis görmüyor. ne bir haber kaynağı var ne de başka bir şey. tamamen uydurma. bunların bazıları hatta genel yayın yönetmeni. bu kalitesizlik insanın canını gerçekten çok sıkıyor. daha fazla sıkan şey ise bunların ürettiği yalanlardan oluşan sosyal medya ve taraftar gündemi. işte maalesef burada bu kalite daha da düşüyor. şöyle;

    falcao şu fotoğrafı beğendi, eşi şu mesaja karşılık verdi, dayısının oğlu şunu yaptı, şu topçu şunu favladı... ya arkadaşlar allah aşkına siz ne yapıyorsunuz ? bence bu hareketler galatasaray taraftar profiline hiç yakışmıyor, diğer yandan galatasaray kulübünün yönetiminin ağırlığının da olumsuz etkilendiğini düşünüyorum. mesela adamın teki gitmiş falcao'nun yanına instagramdan transferin duyurusu yapıyor. ya sana mı kaldı kardeşim, sen kimsin ?

    sonra açıp hazırlık maçı izliyorum henüz pazarlığı süren bir transfer olmasına rağmen formasının arkasına falcao yazdıranlar, malum futbolcuların hesaplarına o yorumları atanlar, gönderilmesi düşünülen futbolcunun fotoğrafına hakaret yazanlar bunların hepsi ama hepsi bu transferler için uğraşanlara zarar, kulübe zarar. gerçekten her manada yoruldum. bitsin artık bu delilik dönemi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın