• 21942
    ne yapıp ne edip 2019-2020 sezonuna yine santrforsuz girdik.
    (bkz: 7 ağustos 2019 galatasaray akhisarspor maçı).

    elinde kostas mitroglou ve mbaye diagne gibi iki santrforu, babel ve adem gibi iki tane ikinci santrforu olan bir takımın en uç oyuncusunun hazır bulunmaması ciddi bir problem. diagne afrika kupasından döndü diyebilirsiniz ama zihin olarak galatasaray'ı kafasında topluca öldürdük. kostas'ı hiçbir şekilde sezona hazırlayamadık. adem'i de keza 30 yaşından sonra her maç kendisini ispat etmek zorunda olacak şekilde kucağında bomba ile bıraktık. geriye bir tek babel kaldı. kuşkusuz o da mevkisi gereği sezonu tek forvet olarak sırtlayabilecek biri değil.

    gözümüz yine transfere bakıyor. falcao olur da alınamazsa yönetimi yine zor günler bekliyor. tıpkı geçen sene gomis sürecinde olduğu gibi elimizde olanı öldürüp transfer bekliyoruz.

    edit: santrforsuzluğa rağmen bu takımın geçen sene de dahil olmak üzere en büyük sorunu orta sahadır. dipnot olarak düşeyim.

    şöyle bir sistem takımı olup yıllar sonra sisteminden sıkıldığımız barcelona gibi olmayı istemek suç mudur? dibine kadar sıkılmak, bugün de ne oynadığımız belli niye izleyeyim ki zaten kim oynasa aynı oynuyoruz pff demek hakkımız değil mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın