• 21908
    2019-2020 sezonu genç oyuncuları ne kadar kullanacak merak ediyorum.

    ne yazık ki genç oyuncularımızı çok tanımıyoruz. ancak ben şansları olduğunu düşünüyorum. açıkçası bu sezonun tamamı onlar için hazırlık kampı gibi olacak. normalde ben bunların bir kısmını sahada görmek isterim ama her durumdan bir işler çıkabilir.

    demek istediğimi şöyle açıklayayım.

    emre her ne kadar transferle gelse de onu da bu guruba dahil ediyorum. nagi'nin son yılı. emre çok net nagi'den sonra ya da direkt bu sene yerine girebilecek bir aday. eğer becerileri oraya uygunsa aslında şansı gayet yüksek.

    stoperde bir sıkıntı mevcut aslında. gökay'a veya abdülsamet'e (abdülsamet en son orta saha oynuyordu diye biliyorum ama) bu sene şans gelecektir. rotasyona girebilirler. ozanfawor gönderilmeyecekse muhtemelen ona da şans gelecektir zaten.

    yunus bir yıldır yakınımızda ve unutulsa bile daha 2000li. (1 yıl 1 aydır bir hanımefendiyle yakınlaşması tam manasıyla yasal, öyle düşünün.) önünde 3 yıllık kontratı olan daha önemlisi 86'lı babel var. o bölgede oynayabilecek diğer oyuncular da 30'lu yaşlarında. 2 yıl sonra yüksek süreler bulan bir yunus görebiliriz.

    önümüzdeki senelerde orta sahada boşluklar oluşacak. oralara abdülsamet, mustafa aday.

    bir de ali var ki çok az izlememize rağmen ben çok heyecanladım.

    gelelim benim bu yazıyı yazmamdaki asıl sebebe. bu oyuncular bu formayı alabilecek beceriler gösterebilirlerse önlerinde ihtiyaç duyacakları boşluklar olacak. bu listeden ve bilmediklerimizden 2-3 tane ilk 11 veya sonradan katkı sağlayacak oyuncu yakalasak dahi süper olur. bir tembih de bize... genç oyuncuların gelişimi ivmesi sabit bir çizgi değil. bazen düşecekler, bazen yükselecekler. bu sene takımca iyice yaşlandık ve yaşlanmaya da çalışıyoruz adeta. ancak bu çok yakın bir dönemde bu arkadaşlarımızın desteğiyle bir anda yaşımızın düşemeyeceği anlamına gelmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın