• 14
    gerçekse normal olmayan olaydır. sen bunu yaparsan fener'in rize'ye verdiği bonusu eleştiremezsin. fener'in bedavaya kiraladık dediği rodrigues transferine bir şey diyemezsin.

    fener yine gider kolarov'u bedavaya aldık dediğinde ses çıkaramazsın. 15 milyon civarı bir para da diagne'ye verilmez zaten. şöyle bir iş yapılacağına forvetsiz devam etseydik keşke. insanların ağzına böyle sakız verirsen millet çiğner kardeşim. milletin usulsüzlüklerine bir şey demeye kalktığında şu yaptığını suratına çarparlar.

    şunu fenerbahçe yapsa, hadi söyleyin kim masum görürdü. dışarı alıyorum kendimi, anlaşmada bu bonus maddesini görüyorum. sorarım kardeşim; o 3 milyon euronun içinde 3 puan da var mı diye. sorarım abi. herkes sorar. biz bugün rize'ye verilecek olan sponsorluk parasını soruyorsak ki çatır çatır sormalıyız, millet de bunu sorar. bizi biz biliyoruz. o öyle değil, yok öyle bir şey falan diyerek sadece galatasaraylı'ları inandırırsın. fenerli'ler sponsorluk için kendilerini böyle savunduklarında, hadi canım hadi demiyor muyuz biz?

    bu bonus olayı doğruysa ayıp kere ayıptır. yanlıştır. millete malzeme vermektir. alnımızın akıyla gelen şampiyonluğa gölge bile düşürmektir. işin maddi boyutu zaten facia ötesi ama diğer tarafını biz boş verirsek yarın fenerbahçe veya diğerlerinin yaptıklarına ağzımızı açamayız.

    inşallah yalandır. inşallah böyle bir şey yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın