resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 2788
    sampiyonluk bonusu olarak, 3 milyon euro daha kasimpa’ya verip, 13 milyon euroya aldigimiz oyuncu. nerden mi biliyorum ? biraz kafasi calisan insan icin bunu anlamak zor olmamali. kasimpasa macindan bir hafta once tum basin, bu 3 milyon euroluk bonusu konusurken, bizim kulupten bir kisi bile cikip yalanlamadi. ustune alti ay gecti, hala konusuluyor hala yalanlayan yok. mustafa cengiz ne demis; ‘ kasimpasa ile ozel bir anlasma yaptik, mahremiyet var aciklayamiyoruz’. yani adam kabul etmis bu bonus maddesini. tersi olsa, hayir biz her seyi kapa bildirmekle yukumluyuz derdi.

    edit: mantikli bir soru geldi, 3 rakamindan nasil eminiz diye. onu da soyle aciklayayim. iki tane turk takimi arasinda gerceklesen bir transfer. iki kulube de yakin muhabirler, spor adamlari var. 8 aydir 3 milyon disinda ikinci bir iddia ortaya atan gormedim. bu yuzden 3 milyon rakamini dogru kabul ediyorum.

    edit2: mehmet ayan da 15 demis, hakli olabilir. diagne’yi 13-15 arasi bir rakama aldik. kimse kendini kandirmasin 10 milyon diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın