• 21925
    bu sezon oluşturulacak kadro kadar gelecek sezonu da düşünmek zorunda olan takımdır.

    gelecek sezon takımın iki bekinin birden sözleşmesi biterken*, orta saha merkezinin*, yedek kanat oyuncusunun* ve yedek forvetinin* kiralık sözleşmeleri bitiyor. hali hazırda ise en az bir defansif orta saha ve bir forvet transferi gerekiyor. özetlemek gerekirse, hiç ekstra transfer yapmadan sadece bu gereklilikleri tamamlamak için 7 transfere ihtiyacımız var.

    şimdi mevcut durum böyle iken, olası bir diagne satışından gelecek paranın geri dönüşü (bonservis anlamında) olmayacak, kiralık ve ya yaşlı futbolculara her ne kadar isimleri hoş gelse de harcanmaması gerektiği çok açık. bu paranın büyük bir bölümünün gelecek veyahut ondan sonraki transfer dönemlerinde bize para getirecek genç isimlere harcanması bir zorunluluk. yoksa gelecek sezon bu kadar eksiği bir ve ya iki oyuncu satışıyla kapatmamız mümkün değil, çünkü satılacak oyuncuların yerini doldurmak da bir o kadar masraflı olacak.

    gündemde olan isimleri* ya bonservis-kiralık bedelleri olmadan getirmeli ya da taraftar baskısını önemsemeden yeni potansiyalli isimler almalıyız. ffpnin sadece bu sezon olmadığını hatırlayıp, uzun vadeli plan yapmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın