• 594
    hayatımda gördüğüm en sapık transfer dönemi. bunda sosyal medyanın hayatımız olmasının payı çok büyük ama sosyal medya son 5 6 yıldır hayatımız zaten.

    2011'den beri sözlüğü sürekli okuyorum, 2012'den beri de ara ara yazıyorum. 2009 yılından beri facebook kullanıyorum, 2010-2015 arası da twitter kullandım. hiçbir zaman transferler hakkında bu yıl sapıttığımız kadar sapıtmadık. sapitmak kelimesini olumsuz anlamda kullanmıyorum. böyle hafif şirin ve komik anlamda kullanıyorum. galatasaray sözlük benim telefon elimdeyken vakit geçirmeyi en çok sevdiğim birkaç siteden biridir. burada yazılan gerçekten kaliteli, düzgün entryleri okuyunca kendimi şanslı hissediyorum. sanki gerçekten çok güzel insanlarla beraber ortak paydamız olan galatasaray hakkında süper muhabbetler yapiyormusuz gibi geliyor entryleri okurken. ki hepimiz de farkındayız bu sözlüğün dili bahsettiğim sosyal medya sitelerinden veya diğer sözlüklerden daha kibardir, daha samimidir, daha ciddidir bazen, çoğu zaman daha akilcidir. ama bu sene burada bile bir sürü manyakça entryler var transferler ile alakalı, ki sözlüğe renk katmiyor diyemem gayet de zevkle, beğenerek okuyorum.

    bitirirken belirteyim, kullandığım sözcükler belki olumsuz şeyler söylüyormuşum gibi gelebilir, aksine sözlüğü ne kadar sevdiğimi ve 2019-2020 yaz transfer sezonunda ne kadar renkli bir hale geldiğini düşündüğümü paylaşmak için yazdım.

    neyse 2019-2020 transfer dönemi falcao ve bakayoko isimleri ile birlikte hepimizin yavaş yavaş delirmesine yol açıyor. çok güzel, şirin heyecanlar yaşatıyor hepimize. umarim bu adamlar gelirler ve katkı verirler, hepimiz akıl sağlığımızı koruruz ve keyifli keyifli maçlarımızı izleriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın