• 89
    ilk defa entry girmek icin 00.00'ı beklerken bi hevesle şu entryi (bkz: #2723107) girmiş, ama 23.59'da şarjı bittiği için gönder tuşuna basamayip hevesi kursağında kalmış yazar.

    bakınız efendiler! benim sözlüğün genelini ilgilendiren bazı tekliflerim var.

    bu sözlükte linnes eleştirenlere sıfır tolerans prensibi geçerli olmalıdır. amması, acıması yok bu işin. yav bu adam size ne etti kardeşim? ne gibi bi zararı olabilir şu insanın bi bakın hele. http://gss.gs/W0E.jpeg

    ulan bu adam buyuk ihtimalle sadece salatayla beslenen ve gece saat 3'e "belki gece çocugun üstü açılırsa örteyim" diye alarm kuran bi insan.

    yemekte falan önüne bi marul doğra iki ekşi sık yer onu, fazlasını istemez. ne masrafı olacak şimdi sana bu adamın.

    bu adama "kardeşim thy pahalı sen sunexpressle gel kampa" desen tamam der gıkını çıkarmaz. ne istiyorsunuz olm siz bu adamdan? kimsiniz ve kime hizmet ediyorsunuz bilmem ama ölüm pahasına sa olsa bu adamı sattirmayacagim.

    kimse kusura bakmasın kardeşim linnes kırmızı çizgimizdir.

    aq tüm gün ne güzel neşe saçıyordum etrafıma sevgi pıtırcığı gibi. hiç yapmam, mutluluktan döner yapan amcanın arkasinda kollarimla sarılıp "teşekkür ederim, çok güzeldi" dedim.

    bi de günü komboyla bitireyim bari diye uyumadan önce bi falcao gelmiş mi diye sözlüğe gireyim dedim, bi de ne göreyim? linnes'imi gömüyolar. falcao'sunun aq linnesciyiz kardeşim.

    bu baglamda başta hagi'nin onayı olmak suretiyle bundan sonra sözlüğe bazı yeni kurallar gelmesini istiyorum.

    1- fb'liler, tuvaletini yaptıktan sonra sifonu çekmeyenler, çaya 3 şekerden fazla atanlar, maç öncesi stat önünde karaborsa bilet satanlar, metrobuste arkada boş yer varken ısrarla ilerlemeyip yolu tikayanlar, izmirli 65 yaş üstü teyzeler, dursun özbek, sürekli çistak çistak elektronik müzik dinleyen hapci tayfa ve linnes düşmanları sözlüğe giremez.

    2- yazarlığı onaylanan her user sözelci dahi olsa fizik öğrenecek.

    3- yine hagi'nin başında olduğu bi bordo klavyeli dayak atma ekibi oluşturup, duyumculuk yapanların kimliğini tespit edilip sabah iş servislerini beklerken tekme tokat, krampon dişi geçirilerek dövülecek. eğer işe şahsi arabasıyla gidiyorsa evinden aldırılıp transfer sezonu bitene kadar pilot edilecek, elleri kolları bağlanıp sadece ekmek ve su verilecek.

    4- ideal 11 başlığında ekrana ilk linnes yazılacak takım onun etrafına kurulacak.

    5- linnes satılsın diye entry girenler, veya öyle bir şeyi ima edenler ilk başta ikaz edilecek ikincisinde kellesi alınacak

    6-diğer takımların başkanları ile galatasaray'ım sağ beki eşit sayılacak.

    7- bi de yeni transferlere şiir yazılsın, güzel oluyo öyle :(

    edit:mobilden yazdığım için bazı kusuralar vs. olabilir affola.

    edit2: saka bi yana ben işin biraz dalgasindayim. kendisiyle duygusal bi bağım var. hani bazı insanlar vardır ya hep yaninda olsun istersin. o yanında olunca kendini daha iyi hissedersin sana huzur verir. öyle benimkisi. o olmazsa bunalıma girecekmissin gibi sanki, ne bileyim sanki o gidince her şey boka saracak gibi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın