• 2289
    al-sat dengesini hassas terazi edasıyla ölçüp biçmeye çalışan, galatasaray'ın bir kuruşunu sokağa atmamak için didindiğini düşündüğüm yönetim.

    galatasaray çat diye masaya parayı koyup oyuncuyu getiremiyor çünkü uefa'nın kılıcı boynumuza dayalı şekilde bekliyor. yapabilecekleri hamleleri zaten transfer sezonu başladığı gibi yaptılar, kulübe güçlendirildi ve babel ingiltere'den getirildi, yaşlanan ve temposunu yitiren orta saha oyuncusu bonservisle elden çıkarıldı, vedat ve deniz transferlerinde şark kurnazı yöneticilere para kaptırılmadı.

    takımımız orta saha ve forvet mevkisi dışında hazır durumda, ah vah edilecek bir durumda değiliz. afrika kupasında olan futbolcularımızın çokluğu sebebiyle sezona çok eksik başlıyormuşuz algısı oluştu ama burada yönetimin suçu nerede ben göremiyorum.

    hataları yok mu, elbette ki var. bir kulüp başkanı olarak, hassas bir futbolcu transferi için "ilgileniyoruz" minvalinde medyaya açıklama yaparsanız, bizim ülkemizde bunu sakız gibi kullanırlar, istedikleri yere çekerler. evvela bu konuda bir yanlış yapıldı. diğer bir mevzu da takımımızın gögüs sponsorunun olmayışı. markalaşma konusunda ne kadar eksik olduğumuzu yüzümüze vuran bir gerçek ve malesef yönetim bu konuda sınıfta kaldı.

    toparlarsak, takımımızın yarısı eksikmiş gibi davranmaya ve burada bir günah keçisi aramaya gerek yok. gayet doğru hamlelerle ilerliyoruz; bahsettiğim diğer iki konu ise başkanın net özeleştiri yapması gereken iki konudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın