• 2287
    borçları yapılandırma anlaşması imzalamış yönetim. yanlış hatırlamıyorsam divan tarafından, yapılmadan önce genel kurula gidilmesi tavsiye edilen anlaşma. yönetim bu tavsiyeye neden uymadı? galatasaray'ın bağımsızlığına zarar veriyor mu vermiyor mu, tartışılsaydı. eğer hiç bir sorun yoksa zaten orada bu durum açıkça anlatılabilirdi.

    kurul sırf yönetime zarar vermek için hayır deseydi bile topu kurula atmış olurdunuz. yarın bir gün galatasaray bu yapılandırmayı yapmadı diye zarar görürse tüm sorumluluk genel kurulda olurdu. ama tersi durumda bu işten galatasaray zarar görürse suçun büyüğü sizin üzerinize kalacak.

    ibra olayında yanlış yapıldığını düşünen biri olarak görüşüm, yönetim burada çok büyük yanlış yapmıştır. orada haksızlığa uğramış olmaları her istediklerini yapacakları anlamına gelmez. galatasaray'ın evrime ihtiyacı vardır, geçmişte ne varsa silip atmaya değil. geleneklerinden tamamen kopup ben yaptım oldu ile hareket edemez, etmemeli. biz dursun özbek'i ibra eden ekibi, liseci tayfayı bundan eleştiriyorduk zaten.

    ne olacak şimdi? 2 gün sonra falcao'yu açıklayıp her şeyin üstünü mü kapatacaksınız? olmadı, yakışmadı. mali anlamda bu kadar iyi götürürken, yıllar sonra güveneceğimiz bir yönetim bulduk derken hem de.

    devletin ve ziraat bankasının çiftçiye, esnafa yardım etmeyip ekonomi bu kadar kötü iken açıkça kötü yönetimler ve büyük bir kısmı da yolsuzluklar yüzünden bu hale getirilmiş kulüpleri kurtarmaya çalışması ise ayrı bir felaket.

    zaten şu anda bile göbekten devlete bağımlıyız ama bu anlaşma inşallah bizi daha da bağımlı kılıp hukuki anlamda geri dönülemeyecek bir noktaya götürmez. umarım endişelerim yersizdir de her şey galatasaray için güzel olur.

    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/779985
App Store'dan indirin Google Play'den alın