• 581
    babel, feghouli, emre mor, jimmy, adem hatta artık en son durumda kanatta oynayabilecek belhanda varken bir zahmet daha fazla kanat almamamız gereken dönem. takım kanat doldu taştı, işin garibi sadece kanat değil bekler de fazla. mariano, linnes, şener, nagatomo, ömer bayram, emre taşdemir var bek rotasyonunda. yani nerden baksan 10 veya 10'dan fazla kenar oyuncusu var takımda zaten.

    bu kadar kenar oyuncusu varken belli ki hocanın gözünde hala bu takımın forveti yok. mitroğlu'nun yerine babel'i oynatıyor, diagne'yi zaten nasıl satarız diye kıvranıyoruz. dolayısıyla hala kanat falan diye transfer gündemini gereksiz meşgul etmemek lazım.

    öte yandan as kadroya bir orta saha takviyesi yapılması planlanıyor muhtemelen. böyle bir durumda donk gibi bir oyuncunun varlığı büyük şans. en azından işler tahmin edildiği gibi giderse belli ki donk yedek bekleyecek. o zaman soruyorum: alacağımız hangi stoper -özellikle yerli stoper- stoper mevkisini donk'tan daha iyi yedekleyecek? donk geçen yıl iç sahadaki lokomotiv maçında ve kadıköy'deki derbide stoper oynadı. gayet de oynadı açıkçası.

    bana göre şu ana kadar hem as kadronun hem kulübenin kalitesini yükselttik. özellikle kulübemiz resmen boş kümeydi, oraya iyi takviyeler yapıldı. bunlar yapılırken transfer bedelleri de maaş bütçesi de gayet iyi yönetildi. şimdi sağlam bir forvet ve sağlam bir orta saha ile transferi bitirirsek bana göre muazzam iş yapmış oluruz. bunlar dışında yapılan her takviye bu yazın ekstrası olur açıkçası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın