resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 7029
    gene, saçma sapan bir sürü doneyle üzerine gidilmeye çalışılan, eleştirilmeyen, saldırılan(bu ikisinin ayırdını yapamayan yazarlar tatafınfan), saldırının kılıfını da "azıcık eleştirdik hemen saldırdılar" şeklinde yapılmaya çalışılan futbolcumuz. kendisinin en büyük savunucusu fatih hocadır. ha sinirlenir, kızar, bizden de iyi görür hatalarını. gerekirse gerekeni de yapar. ama olumlu yönlerini de burdaki herkesten daha iyi görür. gerçi "siyah şort hoşuma gitmedi, beyaz giyelim" denilebilen bir platform oldu sonuçta bu sözlük ya, neyse. onun için savunulmaya falan çok ihtiyacı yok.

    ayrıca burada saldıranlar, kendince laf sokanlar, hakarete varan 'güya' eleştirenler vs. 23.şampiyonluk kutlamalarında da kendisine katlanacaklar, hazır olsunlar. sezon boyunca da gerek gollerini, gerek asistlerini, gerek asistin asistlerini, gerek kartlarını, gerekse pas hatalarını da izleyecekler, benden söylemesi. siz ne dersiniz deyin, bizim futbolcumuz ve takımımızın önemli bir parçası. fatih hocamız da kendisini seven, savunan, oynatan, göndermeyen ilk isim. bilginize.

    not: doğru düzgün eleştirenler hariç demeyi isterdim ama artık ona bile tahammülüm kalmadı. daha ilk hazırlık maçında, 2 3 antrenmanla çıkmış adamın eleştirilmesinde dahi, iyi niyet sezimlemiyorum. zaten doğru düzgün eleştiren de az sayıda, gerisi başka entrylerinde, başka oyuncularımıza da saldıran; offside entryleri saçma sapan entrylerle, eleştiri adı altında saldırılarla dolu olan; agresif, değişik yazarlar.

    edit. şampiyonluk sayısı düzeltildi.
    edt. yazım ve noktalama hataları giderildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın