• 21901
    bu saatten sonra bas bas bağırmaya gerek yok. eksikleri ve yapamadıkları gün gibi ortada olan takım.

    defansı rahatlatmak, seri'den istenilen verimi alabilmek için kaliteli bir 6 numara ve artık top geldiğinde gerim gerim gerilmeyeceğimiz, pozisyonları hiç etmeyecek bir golcü lazım bu takıma. umuyorum ki transfer dönemi kapanmadan bu takviyeler yapılır. geçen sene ki gibi ya bir şekilde hallederiz kafasıyla sezona takviye yapılmadan başlanırsa eğer kanaatimce çekirge bu sefer zıplamaz.

    yalnız en çok şaşırdığım şey şu oldu. geçen sene benfica maçlarında benfica bizi yıldız oyuncularıyla, olağanüstü gollerle elemedi. benfica bizi mükemmel şekilde saha dizilimi ve alan kapatarak yendi. adamların sahada ki parselizasyonu yüzünden ne doğru düzgün atak yapabildik ne kaybettiğimiz topları geri alabildik. bu sene buna çözüm bulunacağını düşünüyordum ama bugün gördüm ki hala sahaya çok kötü yayılıyoruz top rakipteyken. bu türkiye liginde canımızı yakmaz ama avrupada da nefes aldırmazlar.

    umuyorum yönetim sorumluluğunu yerine getirip transferleri yapar ve teknik ekibimizde gereken müdahaleleri saha içine yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın