• 21881
    belhanda ve seri'nin arkasına iyi bir önlibero transfer edileceğini varsayarsak, bu seneki şampiyonlar ligi başarısının önündeki en büyük engel bek oyuncularıdır. şu anda oyun kuran bir bekimiz yok. nagatomo hariç savunması yeterli bir bekimiz de yok.

    linnes markaj altında top yapabilen bir bek değil, sadece driblingle çıkabiliyor. üstelik şampiyonlar ligi için savunma özelliği de düşük. mariano'nun yaşı itibariyle kondüsyonu bitik durumda, topla çık desen 45 dakika sonra yorgunluktan adım atamayacak hale gelir. savunması bazen iyi bazen kötü, moduna göre değişiyor. nagatomo'da her şeyden biraz var ama o da üst düzey bir bek değil. yine de iyi savunma yaptığı için şampiyonlar ligi için bek rotasyonumuzdaki en güvenilir oyuncu o. şener ve emre taşdemir'in yetersizliklerinden bahsetmeye zaten gerek görmüyorum.

    bu durumda galatasaray'ın mariano veya linnes'ten birini satıp yerine daha komple (hem oyun kuran hem defansif yönden güçlü) bir bek alması gerekiyor. savunması sorunlu iki yabancı hücum beki bizim için lüks. nagatomo'nun sakat veya cezalı olduğu bir şampiyonlar ligi maçında, sağda mariano solda linnes'le perişan oluruz.

    son yıllardaki en iyi kadromuzu kurmak üzereyiz, umarım bek konusunda "bu adamlar bize şampiyonluk kazandırdı, vefalı olalım" goygoyuna kanıp gaflete düşmeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın