• 523
    medyanın kendisin aştığı dönemdir. bony'yi gazişehir'e, origi'yi çaykur rize'ye getiren var. tabii esas bombalar ronaldo ve messi 36-37 yaşlarına geldiklerinde patlayacak muhtemelen.

    falcao işi tamam gibi duruyor. emre mor da tamamlandı. şimdi kaldı orta sahamız. anlaşılan o ki diagne'den gelecek bonservis bedeli şu an eskide olan bonservis dengemizi kapatmak ve orta saha oyuncusunu bonservisiyle almak için kullanılacak.

    şu an görülen 2,3 milyon € ekside olduğumuz. diagne'yi 10-11 milyon € bandında satabilirsek elimize 8 milyon € gibi bir bonservis bedeli kalacak. tabii bu durum falcao ve emre için bonservis ya da kiralama bedeli ödemediğimiz bir durum için geçerli.

    elimizdeki bu 8 milyon € ile, bonservis bedeli ödeyerek, orta saha transferi yapmak için 3 seçeneğimiz var:

    1) 28-30 yaş aralığında gözden düşmüş ancak kalitesi yüksek bir orta saha almak**

    2) 28 yaş altında vasat bir orta saha almak

    3) 19-22 yaş aralığında yetenekli ancak gözden kaçmış bir orta saha almak*

    bunu dışında 30 yaşının üstündeki bir futbolcuya bu derece bir bonservis gömmek doğru değil. daha doğrusu böyle bir lüksümüz yok. orta sahaya 2 kiralık oyuncu da, çok mecbur kalmadıkça, bana doğru gelmiyor.

    falcao, emre mor ve yeni orta sahamız ile ikinci kampa başlayabilirsek çok başarılı , hatta uzun zamanların en başarılı, transfer dönemini geçirmiş sayılabiliriz.

    1 hafta sonra ilk resmi maçımıza çıkacağız. 2 hafta sonra da lig başlıyor. umarım diagne'nin satışı bir an önce gerçekleşir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın