• 322
    son günlerde fikirlerine genelde katılmadığım yazar, ama gayet keyifli bir şekilde takip ediyor ve okuyorum. uzun yazılar yazdığını görünce, okumadan önce gidip çayımı tazeliyorum ve öyle okumaya başlıyorum. hatta, işim gereğince futbol sektöründe olduğum için, yeni projelerde kendisine danışmak, şirketimizin markasını daha yukarı çekebilmek adına kendisinden fikir almak gibi bir düşüncem de var.

    üstüne gelen baskıyı, popülerliği, analiz yapma beceresi vb. ne derseniz diyin, kaldıramadığını düşündüğüm yazar. daha önce 15 dk'lık bir girdi yazıp, okuyup enter'a basıyorsa, şu anda biraz daha negatif düşüncelere girip, belki de bazı konularda hiçbir şey yazmıyor. ayrıca son günlerde üslup olarak da birtakım sıkıntıları olduğunu seziyorum. bazı konularda kendisine katılmayan insanların olduğu aşikar. bu sayı son günlerde gittikçe arttı ve renktaşlarımız bunu dile getirmeye başladı. o yüzden kendisi de verdiği tepkilerde biraz, çizgisi dışına çıkmış gibi hissediyorum.

    tavsiyem, kulaklarını tıkayıp inandığı konulara yazmaya devam etmesi yönünde. kendisini destekleyen ve ondan memnun olan kişi sayısı, emin olsun ki onu rahatsız edenlerden daha fazla(eleştiriden bahsetmiyorum). tutunması gereken dal, onu destekleyenler olması gerekmekte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın