• 655
    gittikleri zaman olabilecekleri düşünüp, gitmeden önceki durumlara göre mukayese ederek karar vermek lazım.
    giderlerse ne olabilir:
    1- tff cezai işlem uygular, teminatı yakar ilişiği keser. yanan teminat gelir kaydedilir.
    2- tff yeniden ihaleye çıkar. sizce en iyi teklif ne olur? hayatta dolar bazında teklif bulamazlar. en iyi ihtimal demirören grubuna yayınlatılır. ikinci opsiyon da trt olur. ikisinin haricinde yayınlayabilecek platform neredeyse yok. bu iki platformun yayınlaması demek, gelirin 3 te 1 e inmesi demek.
    3- yeni ihaleye çıktın ettin ilanda kaldın, davet ettin, kesinleştirdin, sözleşmeye davet ettin, sözleşmeyi imzaladın ve teslim ettin derken en az iki ay atar. bu da liglerin ötelenmesi demek.

    herkes oyunu kuralına göre oynuyor. para görüşmeleri için şu an zaman mükemmel. olumsuz ya da geç geri dönseniz lig ertelenecek. bein de bunu bilip buna göre hareket ediyor. tff seçimlerinin ve doğal olarak sonrasında kurulların oluşmasının uzaması adamların ekmeğine yağ sürdü. tff nin eli kolu bağlı. yukardaki maddelere bakarsak, adamların durması gitmesinden daha hayırlı. ben olsam bu yıl yayınlatırım. gelecek sene için de ihaleye çıkacak şekilde bein sözleşmesini revize ederim. gelecek sene için ihaleye çıkarım, herşey netleşir. futbol kamouyu da kaostan kurtulur ve süreci en az zararla atlatır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın