resim
Hakan Ünsal
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Bek
Yaş:51
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 302
    hem içimizdeki irlandalı hem kulübümüzün üyesidir. ne yaman çelişkidir yarabbim. duyduğum dakikadan itibaren ensemdeki ağrı, mideme oturan taş ve kan sıçrayan beynimdeki dalgalanma devam ediyor.

    nasıl oluyor da; galatasaray'ı aşağılayarak, yabancı-yerli ayrımı yaparak, kulübümün içine nifak tohumları atmak için her kelimesini özenle(!) bu doğrultuda kullanarak ekmek kazanan şahsiyet kulübüme üye olabiliyor?

    futbolcuma olmadı başkanıma o da olmadı herhangi bir yöneticime seviyesizce hitap eden, yetinmeyip hakaret eden, arkadaşlarının menfaati doğrultusunda yorumlar yapan yani kişilere göre yorumculuk yapan, tek amacı galatasaray'ın iyi giden her durumuna çomak sokmak olan, ağzından galatasaray için iyi şeyi geçtim objektif hiçbir yorum çıkmayan kişi ne zamandır ''galatasaraylı'' sıfatı alır oldu? ha bu sıfatla değil de belli bir süre futbol oynadığı için üye yapıldıysa da farklı şeyler söylemeyeceğim. böyle biri galatasaray'ın eski futbolcusu sıfatını ve o sıfattan gelecek hakları da elde edemez. zira bu arkadaşın tek bir sıfatı var. daha fazlası hiçbir zaman olmadı, olamayacak.

    ''küçük''.

    ve bu küçüklükle hakettiği şey bu değil ya. bu nasıl bir skandal, nasıl bir iştir. yok mu buna karşı çıkacak galatasaraylı?

    üyelik törenine gitmeye bile tenezzül etmeyek kadar bir zamanlar ekmek yediği yere gram saygısı olmayan birisinin hangi tüzük gereğince, hangi saçma işgüzarlık neticesinde olursa olsun üye yapılmasını hazmedemiyorum. galatasaray adının yanından kilometrelerce uzakta ikamet etmesi gerektiği bu kadar aleni iken bu uzaklığın oluşması için daha hangi düşmanlığı yapması bekleniyor bu kişinin?

    kurtulamayacağız bu ve bunun zihniyetindeki irlandalılardan; anladım ben artık. yazık benim galatasaray'ıma ve taraftarıma. yapmayın bize bunu. yapmayın allah aşkına.

    not: çok ama çok sinirliyim. ne desem eksik kalıyor. bu sebeple hislerimi daha iyi anlatması ve katkı yapması için bkz; http://mayislar.blogspot.com/...esi-hakan-unsal.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın