• 522
    hocamizin degisik planlarinin dahilinde devam ettigini dusundugum 2019-2020 sezonu yaz transfer dönemi

    soyle ki;
    elimizde sampiyonlar liginde parlattigimizda degerini 20-30 milyon eurolara cikartabilecek birer adet aslan gibi stoperimiz bulunmakta.

    sanilanin aksine, luyindama'nin bu konuda marcao'dan bir adim onde oldugunu dusunuyorum. zira ulkesinin milli maclarinda oynama yeterliliginden dolayi, luyindama'nin epl'ye gitme olasiligi cok yuksek. ayrica oyuncu profili olarak da epl icin bicilmis kaftan. ve epl takimlarinin pornografik paralar harcamaktan kacinmama durumunu da goz onunde bulundurdugumuzda, sampiyonlar liginde parlayan bir adet luyindama'nin, 25-30 milyon eurolara epl'ye satilmasi cok da zor degil.

    marcao ise henuz milli mac oynamadi. ancak onu ozel kilan durum ise hem sol ayakli hem de pasor bir stoper olmasi. epl su an icin imkansiz; ama gurrpegi'nin bildirdigine gore su an icin bile 15 milyon euroluk teklif alan bir oyuncunun 20-30 milyon euro bandina cikmasi icin sampiyonlar liginde bir ozan kabak performansi vermesi yeterli.

    hocanin da planlarini tamamen buna gore yaptigini dusunuyorum.

    hatta 2019-2020 spor toto süper lig cemil usta sezonunun devre arasinda, marcao ve luyindama'dan birinin satilip, gelen para ile seri'nin bonservisinin alinacagini ve kalan parayla da (kalirsa tabii) bir sol bek hamlesi yapilacagini dusunuyorum.

    eger devre arasi satilan isim marcao olursa, yerini ozonwafor ile doldurabilir hoca. ama luyindama satilirsa, yerine satin alma opsiyonlu kiralanacak bir caglar soguncu veya kaan ayhan hamlesi bekliyorum.

    kim bilir, belki de satilan oyuncunun (marcao veya luyindama) sezonun geri kalanini bizde tamamlayacagi bir satis formulu ile de sonuclanabilir, ki boyle bir formulle satilirsa mukemmel bir is basarilmis olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın