• 346
    1.adı sanı duyulmamış adamların ne olduğunun tam bilinmemesini anlarım ama nainggolan gibi göz önünde bir adamı bilmemek için hiç izlememiş olmak lazım.
    2.onun dışında kendisi işin savunma yönünde belhanda kadar bile etkin değildir.

    yukarıdaki 2 cümleyi aynı entryde radja naiggolan için girmiş yazardır. ilk defa kullanıcı profiline yorum yazıyorum. ilk cümlede görülen, üstten bakan tavırdan hoşlanmıyorum. tabi ki benim hoşlanmam için de yazmıyor bu arkadaşımız. kendi fikirlerini belirtmeye çalışıyor. yalnız ikinci cümlede verdiği bilgi doğru değildir. bunu söyleyebilmesi için bu futbolcuyu ya hiç izlememiş olması gerekir ya da kendi kafasındaki fikre inandırmak için gerçekleri saptırmaya çalışıyor. sırf bu sebepten büyük kulüplerin orta sahalarını inceleyen bir yazı daha yazmış ve orada da kendi fikrini ispatlama çabasına devam etmiştir. wijnaldum, fernandinho ve jorginho gibi çok özel futbolcuları bile defansif meziyetleri daha yüksek diyerek tanımlaması bilmediğinden değil bence. argümanı kazanmak istediğinden yapıyor bunu.

    ayrıca çok az of oy kullanan biriyim ve yazarların isimlerine bakmadan yapmaya çalışıyorum bu işlemi. of yaptıklarımın çoğu bu yazar arkadaşımıza denk geliyor. yazmaya devam etsin elbette karşı fikirleri dinlemek de önemlidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın