resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 6899
    iyi bir teklif gelmesi halinde satılabilecek olan oyuncu. galatasaray takımında hoca hariç hiç kimse vazgeçilmez değil, hele de içerisinde bulunduğumuz ffp cezası düşünüldüğünde. belhanda’ya zamanla ısınanlardanım ben. beklentim farklıydı gelirken, adamı izledikçe beklentimi ona göre değiştirdim ve geçtiğimiz seneki performansından ciddi derecede memnunum. takımımız için vazgeçilmez bir oyuncu evet ama bunun sebebi aldığı maaş zaten. belhanda, feghouli gibi muslera gibi vazgeçilmez çünkü bu adamlar inanılmaz bir maaş alıyorlar ve kenarda oturma lüksleri olmuyor. ve allah var, bizi taşıyan adamlardı hepsi dönem dönem. sene sonu hepsi birden performans arttırdı ve 2 kupa geldi.

    şimdi gelelim eleştiri kısmına. derbi performansı gol/asisti öneme katmadan söylüyorum çok can sıkıcı. rahatlıkla kırmızı kart gören, kart sınırında gezen bir oyuncu. 2 iç saha fener maçında ve 17-18 sezonu ts deplasmanında kırmızı gördü, 17-18 sezonu iç saha bjk maçında kırmızı görebilirdi, direkten döndü. 18-19 sezonu fenerbahçe deplasmanında 2. yarı atılabilirim diyip maça devam etmedi mesela. bu maçlarda hakemlerin çok da iyi niyetli olduğu söylenemez genele bakarsak ancak belhanda’da masum değil, güven duymamıza engel veriler sunuyor bizlere.

    son aşamaya gelelim, satarsak yerine daha iyisini alabilir miyiz? işte bunu yapabileceğimizden emin değilim. aylardır diagne satılmadığı için golcü alamadık. transferin bitmesi 1 ay civarı bir süre var. diagne, gitmesi durumunda acayip güç kaybı yaşayacağımız bir oyuncu değil. ama belhanda öyle değil. satarsak para kazanırız bence 10 milyon iyi para hele de cash vereceklerse ama yerine daha iyisini alabileceğimizden hiç emin değilim. takımlar kar etmeli ancak kimse sene sonu buna bakmaz, sportif başarıya bakar. yerine daha iş yapanını bulabilirsek gidebilir. bunu yapabileceğine inanıyorsa yönetim bu işleme bir taraftar olarak okey olabilirim.

    sürekli de belhanda’nın adı gitti mi kalacak mı soruları ile geçiyor. bakalım bu sefer ne olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın