resim
Ömer Bayram
Takım:Amed SK
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 717
    bugün ömer'i izlerken bir kez daha fark ettim ki takım sporlarında güven eşiği denen bir olay gerçekten var. hangi seviyede olursa olsun futbol oynamış insanlar o hissi çok iyi bilir. bazen takımda yeteneğinden şüphe ettiğiniz arkadaşlarınız olur. ulan adam müsait ama topu verirsem kontrol edemeyebilir diye düşünürsünüz ve başka bir seçeneğe yönelirsiniz.

    28 temmuz 2019 bordeaux galatasaray maçının ilk bölümlerinde buna benzer bir pozisyon dikkatimi çekti. top uzunca bir süre sanırım donk'un ayağındaydı ve merkezde ömer ısrarla pas istiyordu. donk, müsait pozisyondaki ömer'e vermek yerine risk bölgesinin dışına, taç çizgisine paralel bir uzun top denedi. topu kaybettik ama kontra yemedik.

    maç ilerledikçe ömer sorumluluk almaya devam etti. o sorumluluk aldıkça güven eşiğinin üzerine çıktı. ilk yarıda boştayken pas alamayan adam dakika 85'te(https://youtu.be/VlnVOR-llHs?t=564 ) babel'le kendi ceza sahası önünde sakin sakin tek paslar yapmaya başladı.

    bütün bir sezon boyunca yeteneğinin sınırlarının farkında olup, böyle basit oynayarak devam ederse orta saha rotasyonunda kullanacağımız mis gibi bir adam daha kazanmış oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın