resim
Aydın Yılmaz
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 439
    "bohuuhuuhuh kendinizi onun yerine koyun" diye aglayarak savunulmayacak oyuncudur. normal sartlarda bir futbolcu boyle savunulabilir ama aydin yilmaz savunulamaz cunku aydin'in problemi depresyon sıkıntı degil halk arasinda got kalkmasi diye de bilinen simarmadir.

    o efsanevi konya macini hic unutmam, kibris'da ercan havalimaninda izliyordum maci, yanimda ki kibrislilar "ehehehhe berabere kaldilar be yav cacik olmaz bunlardan hahahahah" seklinde beni fitik ederken, genc aydin onlari susturmus, beni de oturdugum yerden havalara ziplatip "aslanim be" naralari atmami saglamistir. sirf bu olay icin bile cok ayri severdim aydin'i.
    ne olduysa o golden sonra oldu, sakatlik, kiralanma vb ama bence bittigi mac kadikoy'de oynanan fenerbahce macidir. simdi konusulan, suratinda ki o umursamaz ifade ilk kez o macta bir cok galatasarayliyi rahatsiz etti. yuzunde ki o ifade zamanla hic degismedi, hatta (bkz: dunya skime minare gotume) hayat anlayisi futboluna yansidi. hatta yansimadi direk aydin yilmaz futbol anlayisi oldu.
    hepimizden cok yasitlarina ayip etmistir aydin yilmaz. onunla beraber alt yapidan yetisen bircok isim onun buldugu sanslari bulamadan sag sola kiralanmis yok olup gitmistir. o ise eline gecen onlarca sansi pic etmis, takima adam akilli katki yapamamis en onemlisi sanki messiymis hazretleri gibi saha icinde (bkz: dunya skime minare gotume) tavirlarina burunmustur.
    kredisini bitiren olay budur zaten. o yuzden savunulmamasi gerekir cunku bu formayi, taraftar destegini haketmedigini onlarca kez kanitlamistir.

    ayrica son olarak, sanki evlen diye zorlayan varmis gibi, karakterinden dolayi lincoln'u itin gotune sokanlar nasil oluyorda aydin yilmaz'i destekliyor anlamadim. anlayan varsa beri gelsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın