• 504
    1 tane sağlam ön libero ile transferi kapatsak yine de kadromuz yeterli. ancak bu durum bile diagne'nin satılmasını gerektiriyor. bu ön liberoyu kiralasak bile diagne satılmalı. çünkü başka gelir kaynağımız yok. falcao transferi de bu yüzden zorlanıyor. bonservis ödemeden ya da mümkün olan en düşük bonservisle alabileceğiniz en iyi ve hemen performans verebilecek isim falcao olarak görünüyor.

    evet çok yüksek bir maaş vereceğiz. ama zaten düşen toplam maaş miktarımız ile bunu karşılamak çok zor olmayacak. bonservis konusunda yaşadığımız sıkıntıyı da ancak böyle çözebiliyoruz.

    ön libero en kritik mevki. bu tartışılmaz. buraya hem taraftarın tartışmayacağı hem de kalitesiyle fark yaratacak bir oyuncu almamız gerekiyor. wanyama, schneiderlin, lemina gibi isimler hem taraftarı tatmin edecek hem de takıma kalite katacak isimler. elbette her isim için itirazlar çıkacaktır. ancak bu üç oyuncu da takıma mutlaka katkı verecektir.

    ancak yine geç kalıyoruz. evet, işin gelip diagne'ye bağlandığının farkındayım. ama lig başlıyor. önümüzdeki sezonu oynayacak ilk 11'in artık oluşturulması lazım. sonra giden olursa ya da çok özel bir fırsat çıkarsa yine transfer düşünülür.

    umarım bu hafta bu iş çözülür ve önümüze rahat bakarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın