resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 1074
    kendisi hakkında yüzlerce hatta binlerce entry girildi. oyuncunun kariyerinden, alacağı yıllık maaş bütçesinden tutunda imaj hakları vs kısaca yönetim ve menajerlerinin bile aklına gelmeyen teorilerin hepsi yazıldı, konuşuldu. ben bu konuda sadece transferin gelişim süreci ve oluşabilecek nihai sonuçlarından bahsetmek istiyorum. sosyal medyayı kullanan, bu camiayı tanıyan ve en önemlisi hocanın yakın ilişkilerini bilen bir insan olarak gözüme çarpan hadiselerden sizlere biraz bahsedeceğim.

    öncelikli olarak şunu itiraf etmeliyim ki, transferin duyulması ile birlikte ütopik bulduğum durum tamamen değişti kabul, gerçekten bu oyuncuyu türk hava sahasına indirme fırsatımız var bunun içinde eminim bütün şartlar zorlanıyor. fakat şöyle bir gerçek var ki mevcut kadromuzda yer alan o pozisyonun oyuncularından hepinizinde yakından bildiği, gitmesi için nöbet tutulan, saatlerce instangram adlı sosyal platformda küfür edilen mbaye diagne'nin astronomik bir bedel karşılığında elimizden çıkartmadan bu transferin olasılıklarını konuşmak hepimize zaman kaybettirecektir. hoca yakın çevresine hem kulübü korumak, hem de taraftarın ve camianın her türlü olasılığa hazırlıklı olması için bu konuda temkinli konuşup, nihai hedefin satış olduğunu işaret ediyor. günümüz muhabirlerinden böylesine sansyonel bir transfer sürecinde popüler tweetler, storyler hatta ve hatta görsel paylaşımlar yapmasını beklenirken farkındaysanız tam aksine hocanın istişaresi alınarak bu konuya daha temkinli yaklaşıyorlar. bu demek değil ki masada elimiz zayıf, kozlarımız düşük. oyunu kuralına göre oynarsak, elimizdeki kartları karşımızda duran muhtemelen rakiplerimize karşı daha uygun oynamış oluruz. o yüzden bu polemikleri dallandırıp budaklandırmadan ve en önemlisi mbaye diagne satılmadan kimse bonservis kelimesini ağzına dahi olmasın çünkü böyle bir şey mümkün değil.

    bir diğer olasılık mbaye diagne'nin satışı gerçekleşti ve elimizde artık 15 mil € gibi bir bütçe oluştu aynı şartlar değikenlik göstermeksizin asla ve asla bu transfer için bonservis rakamı telafüz edileceğini düşünmüyorum. andre miguel valente silva *'nın sağlık kontrollerinden geçememesi monaco kulübünün sorunu radamel falcao garcia ile uzaktan yakından ilişkilendirilmesi transferin mantığına aykırı bir durum. burada değişkenlik gösterecek tek unsur şu olabilir; elimizde bir kaynak oluşur ve yıllık ücretinde pazarlık yapabilmek adına daha geniş hareket edebiliriz. ayrıca şunu unutmayın ki ahmet bulut ve jorge manuel mendes dediğimiz adamlar barış elçisi olarak çalışmıyorlar. kulüp yetki verirken elbet söz konusu olan komisyon ve imaj haklarını bu kişilere vermeyi göze alıyor aksi taktirde senin yönetim olarak bu transferde telefonla konuşmak gibi bir işlevin dahi olamaz. instragram' da karşılıklı takipleşip direkt mesaj aracılığı ile teklif yapmayı düşünüyorsanız o ayrı bir konu.

    umarım süreci kulübümüze ve taraftarımıza hasar vermeden en sağlıklı şekilde atlatır, el tigre gibi bir oyuncuyu bu topraklara bağışlıyabiliriz. hadi cagne, hadi oğlum bu son görev. bu sefer gerçekten son. söz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın