resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 9628
    üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapan kalecimiz. daha önce de böyle saçma sapan argümanlarla eleştirenler ağızlarının payını çok iyi aldılar. galatasaray taraftarı vefalıdır dedik, vefamızı gösterdik her sezon inişler çıkışlar yaptı sonunda yine öyle iyi oynadı ki şampiyonluğu kazanmamızda önemli pay sahibi oldu. sanki bütün takım süperdi muslera sadece puan kayıplarına sebep oldu gibi saldırdıkça saldırdılar. sonra performansı yükseldi bu aslanın, bunlar tabi hemen kabuklarına çekildiler. aradan bir kaç ay geçti yine başladılar şimdi. penaltı kurtaramıyormuş, bir de kendini bu konuda geliştirmeye bile çalışmıyormuş. bak sen şuna!

    dünyada iyi penaltı kurtaran kaleciler bellidir, bu da biraz şans biraz da bir tür yetenektir kaleci için, sonradan çok geliştirilebilecek bir şey değil. penaltı kurtarmak da bir kaleci için öncelik değildir zaten. tıpkı penaltı atmak gibi, istediği kadar çalışsın bazıları iyi penaltı atamaz. kurtarmada da atmada da yapabilene helal olsun denir ama fazlası yok. size harun tekin lazım, gelsin senede 10 tane olan penaltıların 6 7 sini kurtarsın, kalan hiç bir şey tam olmasın size yeter. böyle bir futbol anlayışı olabilir mi allah aşkına ya?

    gelelim maaşa. maaşsa konu, helal olsun ona aldığı paralar. türkiye'de kaç tane yabancı 8 senedir bir takımda duruyor? kaçı olaysız, ahlaklı bir şekilde, takımına sadık bir şekilde devam ediyor? kaçı böyle süreklilik gösteriyor? okuduklarımı gördükçe inanamıyorum ya, yazıklar olsun size. bir ara muslera yedeğe çekilsin, ismail kaleye geçsin diyenleri bile gördü bu gözler. neyse ki bu akıllar anca kendilerine yetiyor.

    not: istediğiniz kadar itibarsızlaştırmaya çalışın, aklı selim, tüketim çılgını olmayan, zor zamanı da kolay zamanı da bilen galatasaray taraftarı bilir ki kendisi galatasaray efsanesidir. bu kadar net. sen istediğini konuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın