resim
Aydın Yılmaz
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 434
    empati yapmak zor değil. ne yazık ki türk insanı tek maçlık yorumlar yapmayı seviyor. veya körü körüne tek bir konu hakkında. sözlüğümüzde de var ne yazık ki böyle insanlar. kendinizi onun yerine koyun, iyi oynadığınız bir sezon sonrası oynatılmıyorsunuz, sonrası kiralık gönderiliyorsunuz ve hemen sakatlanıyorsunuz. bu öyle böyle bir sakatlık değil, sinirden kendinizi yıpratıyorsunuz. iyileştim tam derken hop bir daha kiralık gönderiliyorsunuz. ne sinir kalıyo, ne duygu. tekrar klube döndüğünüzde ise bazı şeyler hiç olmaması gerektiği gibi oluyo. büyük umutlarla kiralık gönderilen aydın bir türlü patlamayı gerçekleştiremiyo. manyak mı lan bu adam göstermesin kendini? 2 senede toplam 10 maç oynatmışsınız bu adamı, nasıl kendini göstersin? skibbe döneminde çok şans bulmuş. bırakın ya ben başka maçları izledim herhalde. ilk yarının ilk 5-6 maçını geçersek diğer maçlarda toplam 100 dakika oynamadı.

    hadi bunların hepsini geçiyorum ey vefalı galatasaray taraftarı. henüz 3-4 ay önce gelmiş yabancıların afedersiniz bir yerini yalarsın, alt yapı alt yapı dersin, ama bu adamı 3'lüye çağırmazsın. başkanın çıkar o çocuktan cacık olmaz der. sonra biz adamdan çılgın atmasını bekleriz. "bazıları"nın üzerine titrenirken bu çocuk sakatlıklar geçiriyordu. "bazıları" henüz yokken bu adam şampiyonluğu getiriyodu. galatasaraylılık konusunda buradaki herkesten 40 gömlek büyük insandır orasını da iyi bilin.

    edit: hem taraftar, hem polat bu şekilde baltalayacağına keşke bütün açılışlara, yemeklere yanına aydın'ı da alsaydı da, keşke taraftar ilk başta yabancılar yerine arda'yı sabri'yi çağırırken bu adamı da çağırsaydı. onları yapmadın bari 05-06 sezonunda yaptığını yapsan bu çocuğa arkanda olduğunu göstersen. ha o zaman da olmuyorsa tamam sen de haklısın. ama vermeden almak? 3 liraya 5 köfte istemek kolay. ha şimdi çıkıp dünyanın parasını alıyo laaaaaaaaaan diyeceksiniz. herşey para zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın